ORANJESTAD / ARUBA
ORANJESTAD / ARUBA
  • Furniture made in Aruba
  • Eigen fabriek op Aruba
  • Op maat gemaakt
  • Gratis thuisbezorgd

Meubelmaker op Aruba

Op de website van Solid Furn, de meubelmaker op Aruba, vind je meer dan honderd verschillende modellen houten meubels. Toch kan het zo zijn dat het meubel dat je in gedachten hebt er niet tussen staat. Of misschien wil je een kleine aanpassing in een bestaand model.

Meubelmaker op Aruba

Solid Furn is de meubelmaker op Aruba. Alle meubels die wij produceren zijn bestellingen voor klanten op Aruba. Of je nou op zoek bent naar meubelen voor in je eigen huis, meubelen voor in je vakantiehuis op Curacao of voor meubelen op je kantoor of winkel op Aruba…Solid Furn maakt het! Als professionele meubelmaker op Aruba leveren we maatwerk en design houten meubels op Aruba.

Alleen een andere maat?

Wil je een andere maat van een model van onze website? Vul dan gewoon het offerteformulier bij het betreffende product in. Je kan er vanuit gaan dat de meubels in bijna alle afmetingen leverbaar zijn, wat dat betreft is niks ons te gek!

Idee voor houten meubels op maat aanleveren

Vaak heb je inspiratie opgedaan uit een magazine of een van een andere website. Probeer in dat geval afbeeldingen van de producten door te sturen. Dat kan middels het formulier onderaan deze pagina.

Misschien heb je zelfs een bouwtekening gemaakt van jouw houten meubel. Zelfs een simpele schets waarin je de belangrijkste maten aangeeft kunnen wij omzetten tot een houten meubel op maat. Ook in het geval van een eigen bouwtekening of schets kunt u het onderstaande formulier invullen.

Heb je geen bouwtekening of voorbeeldafbeelding van jouw gewenste houten meubel? Geen probleem! Je kunt een mail sturen naar solidfurn.aruba@gmail.com waarin je het houten meubel omschrijft. Dat kun je natuurlijk ook telefonisch doen tijdens kantooruren op nummer +297 7466607.

Geen uitdaging is ons te groot

Heb je een bedrijf of woning die je compleet wilt inrichten met maatwerk houten meubels? Laat ons dat weten, dan gaan we kijken of het mogelijk is om je persoonlijk van advies te voorzien. Eventueel komt de meubelmaker op Curacao bij je langs voor advies op locatie. In de tussentijd kun je op onze pagina voor complete inrichtingen terecht voor inspiratie over houten meubels op maat.