ORANJESTAD / ARUBA
ORANJESTAD / ARUBA
  • Furniture made in Aruba
  • Eigen fabriek op Aruba
  • Op maat gemaakt
  • Gratis thuisbezorgd

Klantenservice

Onze eigen klantenservice op Aruba is je graag van dienst voor elke vraag en wimpelt niemand af. Je kan rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning met kennis van de producten die we zelf in-house vervaardigen. Onze klantenservice kan direct of indirect met een meubelmaker of interieurbouwer ook specifieke vragen beantwoorden.

  • De klantenservice is iedere maandag t/m vrijdag van 09:00u t/m 17:00u bereikbaar op het nummer +297 7410415
  • Via solidfurn.aruba@gmail.com kun je altijd bij ons terecht voor je vragen. Je krijgt gegarandeerd antwoord!

Over onze klantenservice

De klantenservice van Solidfurnaruba.com helpt je bij elke vraag die je hebt. Wij begeleiden jouw order, zodat de aflevering in overeenstemming met jouw wensen en de mogelijkheden plaats kan vinden. Alle meubelen van steigerhout vervaardigen we op maat op hetzelfde adres. De gemiddelde levertijd is drie weken.

Van bezoekers, naar klant tot ambassadeurs

Als je een geweldige ervaring hebt bij het shoppen in onze webwinkel en je naar alle tevredenheid de bestellingen ontvangt en ons wilt aanbevelen aan vrienden, collega’s, familie of kennissen dan weten we dat we op de goede weg zijn. Wij kunnen pas groeien als we ‘ambassadeurs’ kunnen creëren. Dit is onze bedrijfsfilosofie.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze producten, de bestelling, betaling, levering, garanties etc.? Ga dan naar de veelgestelde vragen op onze website www.solidfurnaruba.com

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om onze materialen of meubelen te bekijken? Dat kan op afspraak. Bel onze klantenservice voor meer informatie. We hebben bewust geen showroom om kosten voor verkopers en ruimte te besparen. Ook weer een extra voordeel voor de klant!