ORANJESTAD / ARUBA
ORANJESTAD / ARUBA
  • Furniture made in Aruba
  • Eigen fabriek op Aruba
  • Op maat gemaakt
  • Gratis thuisbezorgd

Steigerhout winkelinrichting

Uw winkel inrichten met steigerhouten meubelen zoals een toonbank, toontafels, kasten, displays, bloembakken of steigerhouten wanden? Kies uit maatwerk of uit onze meubelcatalogus.

Steigerhout in uw interieur is niet alleen modern en geeft een speciaal warm karakter aan uw winkel maar is ook nog eens interessant qua investering. Solid Furn heeft jarenlange ervaring in het inrichten van winkels voor kleine tot grote winkels en ketens. Niet alleen tijdens de uitvoering van uw steigerhouten winkelinrichting vormen wij uw aanspreekpunt. Ook wanneer het gaat om projectbegeleiding, ontwerp en visualisatie, routing, advies over materialen vindt u in ons een gesprekspartner van niveau. Goed om te weten: Ook voor andere materialen dan Steigerhout zoals pitch pine, eiken, ceder en mahonie hout kunt u bij ons terecht. Alles wordt vervaardigd in onze eigen fabriek in Aruba.

Steigerhouten meubelen voor uw winkel

U kunt niet alleen bij ons terecht voor complete interieurbouw met steigerhout. In onze catalogus geven we inzicht in de diverse modellen van meubelen die we voor winkels hebben gemaakt. Aangezien elke klant eigen wensen heeft is elke meubel die we maken anders. Alles wat we in principe doen is maatwerk. Geen klus is ons te klein of te groot. Kunt u niet de juiste meubel op onze website vinden dan betekent het niet dat we deze niet kunnen maken. Heeft u ideeën of foto’s van hoe u uw winkel of meubels wilt laten vervaardigen dan kunt u ze doorsturen naar solidfurn.aruba@gmail.com voor een vrijblijvende offerte. U kunt ook de contactformulieren op de website gebruiken.

Winkelinterieur ontwerp

Heeft u ideeën voor uw winkelinrichting maar weet niet wat de mogelijkheden zijn? We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van de inrichting van bloemenwinkels, dierenwinkels, woonwinkels, kaasboetieken, scholen, kantoorgebouwen, beursstand etc. We bieden u graag onze service tot het maken van ontwerpen.

Eigen bouwtekeningen insturen

Heeft u ideeën, tekeningen of wilt u langs komen om uw wensen te bespreken neemt u dan contact op met solidfurn.aruba@gmail.com of bel ons (ma/vr) op +297 7466604

 

Steigerhouten winkelinrichting toonbankSteigerhout winkelinrichting presentatietafel
Steigerhout winkelinrichting presentatiekastSteigerhout winkelinrichting bloemenwinkel tafel